EDİRNE KEŞAN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Başı Müdürler Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Başı Müdürler Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

2015-2016 eğitim öğretim yılı 2.donem toplantısı okul müdürlerinin katılımıyla 09/02/2016 Salı günü gerçekleştirildi ilce milli eğitim müdürlüğü toplantı salonunda 1.donemin genel değerlendirmesi yapılarak 2.doneme ilişkin yapılması planlanan çalışmalar görüşüldü.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İlker ERARSLAN destekleme ve yetiştirme kurslarının okullarda ücretsiz bir şekilde ilk dönemde olduğu gibi nitelik ve nicelik olarak artarak devam ettiğini belirterek Eğitim Bilişim Ağı´nın ( EBA) Türkiye’nin en önemli eğitim portali olduğunu okullara kurulan etkileşimli tahtalar ile bağlantılı olarak okullarımızda kullanıldığını ayrıca veli ve öğrencilere ilişkin zengin içerik ve paylaşımları ile ülkemizde olduğu gibi ilçemiz eğitim kalitesine de önemli katkılarının olduğunu belirtti. .EBA’nın öğretmenlerimizce kullanımın artmasının öğrenci ve veliler tarafından bilinirliğinin artarak aktif kullanımının önemine değinerek EBA’nın konu anlatımından kazanım testlerine derslerin video anlatımına kadar çok önemli bir Eğitim Bilişim Ağı olduğunun veli ve öğrencilerimize iyi anlatılması gerektiğini ifade etti. Öğrencilerin akademik sosyal kültürel sportif ve değerlerimiz yönünden gelişimlerinin yakından takip edilip öğrencilerin çok yönlü gelişiminin önemli olduğunu çalışmalarımızın bu doğrultuda planlanmasının sağlıklı olacağını ifade etti. Projeler hususunda 7 AB projesi ve 11 TÜBİTAK 4006 bilim fuarı projesi başvurusunun önemli olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti. İlk dönem eğitim paydaşları ile başlayan çalışmaların devam edeceğini belirtti.

 

Gündeme ilişkin şube müdürlerinin paylaşımları ile devam eden toplantı okul müdürlerinin soru cevaplarının ardından dilek ve temenniler ile sona erdi. 

10-02-201610-02-2016

Yukarı Zaferiye Mahallesi Tayfa Sokak No1 Keşan/EDİRNE - (0) 284 714 10 99 (0) 284 714 67 20

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.